Qui som

El nostre equip

La farmàcia Prim pren el seu nom de la via on s’ubica, la Rambla Prim de Barcelona. Abans, però, se la coneixia com la farmàcia del «Sr. Benito», farmacèutic que junt amb la seva dona, també farmacèutica, va obrir la farmàcia l’any 1974.

Ells eren els pares de la actual titular, l’ Anna Benito, qui, seguint la vocació familiar, es va incorporar a la farmàcia l’any 2000. A l’Anna, la devoció pel món farmacèutic li ve de ben petita, quan ja venia a jugar a la farmàcia de la família, en un moments en què la Rambla Prim no estava encara asfaltada. I recorda que, quan va començar la carrera de farmàcia, tenia tantes ganes d’anar a la farmàcia que hi anava els dissabtes al matí.

Ara, amb l’objectiu d’adaptar-se als canvis, la farmàcia Prim farà una important remodelació de l’espai d’atenció als clients, per tal d’estar més a prop d’ells i tenir millor cura de la seva salut, pilar fonamental de la farmàcia.

També posa en marxa una pàgina WEB, on es podran consultar consells de salut, conèixer les últimes novetats i promocions, o consultar qualsevol dubte.

Anna Benito
Anna Benito

Farmacèutica Titular Titulada en Ortopèdia

Titulada en Ortopèdia

Rosa Mª Madrona
Rosa Mª Madrona

Farmacèutica

Màster en Nutrició. Treballa a la farmàcia des de fa 9 anys

Khadija El Mourabit
Khadija El Mourabit

Tècnica en Farmàcia

Especialista en Dietètica i Cosmètica. Experiència en oficina de farmàcia des de 2015